Ευχαριστήρια επιστολή του 3ου Γυμνασίου προς το Δήμο Καστοριάς

IMG_20180427_135540

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ»

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.
Με την παρούσα επιστολή, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε εσάς προσωπικά αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, για την οικονομική στήριξη που παρείχατε για την μετακίνηση των μαθητών, που συμμετείχαν στο Μαθηματικό συνέδριο της Θεσσαλονίκης, με τίτλο «10η Μαθηματική Εβδομάδα», στις 27 Απριλίου 2018.
Τέτοιες κινήσεις βοήθειας, που υποστηρίζουν το έργο μας, μας παρακινούν να ενεργοποιηθούμε περισσότερο, να γίνουμε πιο δημιουργικοί και μαζί με τους μαθητές μας να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να προσπαθούμε να τους πραγματοποιήσουμε.
Στο συνέδριο συμμετείχαν 32 μαθητές του σχολείου μας, οι οποίοι παρουσίασαν την εργασία τους με τίτλο “Θαυμαστές Μετρήσεις της Αρχαιότητας”. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε από τα ελάχιστα σχολεία, εκτός Θεσσαλονίκης και Αθήνας, που συμμετείχαν στο συνέδριο ως εισηγητές εργασιών (τα περισσότερα είναι Ιδιωτικά) και μάλιστα για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Στην εργασία μας αναδείξαμε έμμεσα και τις ομορφιές της πόλης μας, δημιουργώντας βίντεο, που προβλήθηκε κατά την εργασία μας, το οποίο μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση http://kostaszig.blogspot.gr/2018/04/blog-post.html.
Τέλος, βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να δούμε μια κατασκευή, από μαθήτρια σχολείου της Θεσσαλονίκης με το αρχοντικό Τσιατσιαπά.
Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Καθηγητών.

Σας προτείνουμε...

Skip to content