Παρουσία Δημάρχου Καστοριάς σε εκδηλώσεις της Καστοριάς

1

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κος Σωκράτης Λιάνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς κος Γιάννης Τόμου κατά την κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς.

 

2

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καστοριάς κος Δημήτρης Στυλιάδης, παραβρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Νέας Λεύκης, που τελέσθηκε ως φόρος τιμής στους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

4

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής στην Επιμνημόσυνη Δέηση για τους νεκρούς που έπεσαν στους αγώνες του Έθνους στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Καστοριάς.

IMG_20170218_114206

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής κατά τον χαιρετισμό του στην Ημερίδα “Διαταραχές του αυτιστικού φάσματος – κατανόηση και αντιμετώπιση” που διοργάνωσε η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό στο αμφιθέατρο ΤΕΙ Καστοριάς.

IMG_20170218_114410

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής και οι Αντιδήμαρχοι κος Παναγιώτης Δάγγας και κος Λάζαρος Ζήσης στην Ημερίδα “Διαταραχές του αυτιστικού φάσματος – κατανόηση και αντιμετώπιση” που διοργάνωσε η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό στο αμφιθέατρο ΤΕΙ Καστοριάς.

Σας προτείνουμε...

Skip to content