Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου Καστοριάς στην 13η έκθεση βιβλίου στην Θεσσαλονίκη

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Καστοριάς στην 13η  Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι δύο Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καστοριάς ήταν παρούσες στην 13η Έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης με διαφορετικό τρόπο η καθεμία.

Α. Διοργάνωση Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς

Αφήγηση παραμυθιού από την Ιωάννα Αντωνιάδου με ζωντανή μουσική από τον Σωτήρη Βλάχο. Σύνθεση μια μελωδίας/ενός ρυθμού με όλους τους παρευρισκόμενους και κατασκευή μουσικών οργάνων.

Ευχαριστούμε πολύ την Ιωάννα Αντωνιάδου και το Σωτήρη Βλάχο καθώς και την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η δράση στα πλαίσια της 13th έκθεσης βιβλίου

 Β. Κωνσταντινίδειος Δημοτική  βιβλιοθήκη Κορησού

Επίσκεψη της Βιβλιοθήκης στην έκθεση βιβλίου παρακολουθώντας πολλές δράσεις από τους εκδοτικούς οίκους με παρουσιάσεις βιβλίων και χώρων όπως το εργαστήρι βιβλιοδεσίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκδοτικού οίκους για τις πολύ ωραίες παρουσιάσεις τους καθώς και τις εκδώσεις ΔΙΑΠΛΟΥΣ και τον Γιάννη Θεοδώρου για την υπέροχη υποδοχή τους και την θαυμάσια παρουσιάσει- δράση που πραγματοποίησαν.

Επίσκεψη στην Αμερικανική γεωργική σχολή Θεσσαλονίκης

Ξενάγηση στο αγρόκτημα της σχολής, στο οινοποιείο, στο χώρο συσκευασίας του γάλακτος, στην βιβλιοθήκη. Το κάθε παιδί  ξεχωριστά φύτεψε και πήρε μαζί του το δικό του γλαστράκι με ντομάτα και πιπεριά, ελπίζοντας αργότερα να γευτεί τους καρπούς.  

Ευχαριστούμε την Κα Δήμητρα για την ξενάγηση, την ενημέρωση, αλλά και την ολοκλήρωση της δράσης με τις μικρές γλάστρες.   

Δ.Β.1 Δ.Β.2 Δ.Β.3 Γ.Σ.3 Γ.ΣΧ. 2 ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ 1 γεωργικη σχολη

Σας προτείνουμε...