ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Καλωσορίζουμε για μια ακόμα χρονιά στον Δήμο Καστοριάς τον επιτυχημένο θεσμό του RUN GREECE που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαίου 2016. Το ενδιαφέρον με το οποίο αγκάλιασαν οι Έλληνες αυτή την αθλητική δράση είναι πρωτοφανές.

Αυτή η μορφή του μαζικού αθλητισμού, που συνδυάζει το αθλητικό πνεύμα με την ευγενή άμιλλα, είναι ένα από τα σπάνια παραδείγματα εθελοντισμού και συνεργασίας των βασικών φορέων και θεσμών της τοπικής κοινωνίας μας.

Η Καστοριά έχει ήδη στο ενεργητικό της τρεις διοργανώσεις αγώνων δρόμου “RUN GREECE”, ενώ το αυξανόμενο ενδιαφέρον του κόσμου αποδεικνύει την ανάγκη του να αλλάξει τρόπο ζωής και να βάλει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά του.

Η αθρόα συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας αλλά και πολλών φίλων επισκεπτών από όλη τη χώρα, αποτελούν θετικά σημάδια για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας. 

Συμμετέχουμε λοιπόν, ως συνδιοργανωτές, στην πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΓΑΣ ώστε να ενώσουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών οι οποίοι θα τρέξουν όχι για το έπαθλο αλλά για τη συμμετοχή.

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και ευχόμαστε ο θεσμός να εμπλουτιστεί στο μέλλον και με άλλες εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν τις σημαντικές αξίες του αθλητισμού, του πολιτισμού και της επίτευξης του στόχου.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Ανέστης Αγγελής

Σας προτείνουμε...